Вхiд на сайт
Авторизацiя

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для абітурієнтів: як зареєструватися

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для абітурієнтів: як зареєструватися
У понеділок, 2 липня, розпочалася реєстрація електронних кабінетів, через які абітурієнти подаватимуть заяви про вступ до українських ВНЗ. Про це повідомляє МОН Twitter.

"Системою подачі заяв в електронній формі в повній мірі зможуть скористатися абітурієнти, які мають атестат про повну загальну середню освіту, виготовлений із застосуванням фотополімерних технологій, і сертифікати ЗНО 2016, 2017 або 2018 року та бажають вступити на денну або заочну форми навчання за освітнім щаблях бакалавр (магістр медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань), а також на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст", - йдеться в повідомленні.

Для реєстрації вступнику необхідно вказати адресу електронної пошти, пароль і підтвердження пароля, дані сертифікату ЗНО та дані атестату про повну загальну середню освіту.

В цьому році вступник повинен самостійно розраховувати середній бал атестата. Якщо у додатку до атестата вказано середній бал, то необхідно обов'язково перевірити, чи правильною методикою він розрахований.

Після реєстрації електронного кабінету вступника, заповнення особистих даних і завантаження сканкопій необхідних документів вступники отримають можливість подавати заяви в українські вузи. Відповідна опція стане доступною 12 липня.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: