Вхiд на сайт
Авторизацiя

5 звичок, які провокують передчасне старіння

5 звичок, які провокують передчасне старіння
Дослідники провели спостереження, під час якого з'ясували причини та звички, що визначають різницю в швидкості старіння людей.

Однією з найпоширеніших помилок, що ведуть до погіршення стану організму та його старіння, є виключення зі свого раціону жирів.

Продукти, які містять жири, часто називаються фактором підвищеного холестерину в крові. Але не забувайте, що жири рослинного і тваринного походження необхідні організму.

Звичка стримувати емоції, приховуючи моменти радості чи негативу, теж можуть стати причиною передчасного старіння. Така риса є руйнівною для психіки і може сприяти розвитку хвороби Альцгеймера.

Окрім того, соціальна ізоляція також негативно впливає на організм. Спілкування дозволяє підтримувати мозок людини в хорошій формі та стимулює формування і зростання нових нейронів.

Сон і відпочинок – наше все. Важливо достатньо спати і відпочивати, відволікатися від рутинних справ.

І ще одним серйозним провокатором передчасного старіння є куріння.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: