Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як в Ужгороді дивилися кіно разом із усією країною

Як в Ужгороді дивилися кіно разом із усією країною
Вчора, 20 червня, в Ужгороді провели "Ніч кіно" у рамках Кінофестивалю «Відкрита Ніч «Дубль 21». Цікаво, що ужгородці могли дивитися фільми разом із глядачами інших міст країни, адже одночасно з Києвом покази короткометражних фільмів українських режисерів пройшли на 80 майданчиках України та закордону.

Цього року під час «Відкритої Ночі «Дубль 21» люди могли переглянути короткометражні фільми врожаю 2017- 2018 років. В першу чергу такі, що не да.ть заснути протягом ночі, що пропонують глядачу діалог, полеміку, парадокс.

В Ужгороді Ніч кіно пройшла у нещодавно відкритому вільному просторі "Smart Point" та зібрала кілька десятків відвідувачів у затишній та приємній атмосфері. По закінченню перегляду присутні провели невелике, однак змістовне обговорення побаченого.

Кінофестиваль «Відкрита Ніч» народився у червні 1997 року як огляд найцікавіших здобутків саме українського кіно. На сьогодні фестиваль є своєрідною лабораторією з перевірки нових ідей для вітчизняних кінематографістів та пошуку молодих талантів, які можуть стати новими обличчями українського і світового кіно.

Закарпатський Кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: