Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названо лідера за кількістю чартерних рейсів з України

Названо лідера за кількістю чартерних рейсів з УкраїниКурорти Туреччини, як і раніше, лідирують за кількістю чартерних рейсів, які здійснюються з України в туристичний сезон 2018 року, щотижня з аеропортів України здійснюється близько 80 чартерних рейсів в цю країну.

Як повідомили аналітики он-лайн сервісу TrepSee, в туристичному сезоні 2018 року чартерні рейси в Туреччину складають 72-75% всіх чартерних програм туроператорів, що працюють в Україні.

Близько 15-20% чартерних програм українських туроператорів займають рейси в Єгипет, далі за кількістю чартерів йдуть Греція, Болгарія, замикає п’ятірку Туніс.

Аналітики TrepSee також повідомили, що в 2018 році з України запущені нові чартерні напрямки на курорти Італії – в Калабрію і Анкону, а також на півострів Пелопоннес у Греції.

При цьому аналітики відзначають, що в літньому сезоні 2018 року у українських туристів з’явилося більше можливостей вибору параметрів авіаперельоту.

“Кілька рейсів на день до Туреччини тільки у одного оператора, тому клієнт може для себе вибрати найбільш зручний час вильоту. За європейськими напрямками також цього року ширша польотна програма. Вартість турів підвищилася, але незначно. На ринку є як гарячі тури, так і тури на більш далекі дати”, – повідомляють аналітики TrepSee.

Коментуючи динаміку цін на пакетні тури в літньому сезоні 2018 року, вони зазначили, що ціни на тури в Туреччину стартують від 7 тис. грн. на базі харчування “все включено”, Грецію – від 10 тис. грн за людину зі сніданками, в Іспанію – від 12 тис. грн зі сніданками та вечерями.

При цьому, за інформацією сервісу, в поточному туристичному сезоні в порівнянні з минулим роком в пропозиціях туроператорів з’явилося більше якісних ексклюзивних готелів з миттєвим підтвердженням проживання, що значно скорочує час купівлі турів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: