Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що зорі віщують: гороскоп на 28 червня для всіх знаків зодіаку

Що зорі віщують: гороскоп на 28 червня для всіх знаків зодіаку
Четвер - час для нових починань і планів. Перед багатьма знаками Зодіаку зірки саме в цей день відкриють зовсім інші горизонти. Залишилося тільки зрозуміти, як чинити, коли удача падає тобі прямо в руки.

ОВЕН

Представники цього знака Зодіаку сьогодні можуть побачити багато нового і незвичного для себе: цікаві люди, нестандартні захоплення, можливо, незначні проблеми, виникнення яких ви аж ніяк не очікували. Спробуйте вловити кожну секунду сьогоднішнього дня - він виразно залишить слід у вашій пам'яті.

ТЕЛЕЦЬ

Четвер обіцяє Тельцям цікавий, насичений день. Вранці ви захочете відпочити, але несподівані побутові клопоти не дозволять вам цього зробити в повній мірі. Натомість гороскоп на сьогодні обіцяє вам приємний і дуже веселий вечір. Найімовірніше, ви проведете його в компанії дуже близьких вам людей, які розуміють з півслова, а іноді і зовсім без слів.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки сьогодні хочуть веселощів і гульні, але доля розпорядиться вашим часом інакше. Спочатку вам потрібно буде вирішити деякі проблеми, які "підкинуть" родичі. Потім Близнюки отримають неочікуваний сюрприз, але відреагують на нього не зовсім належним чином. А ось ближче до вечора представників знака чекає шопінг - Ви зможете нарешті придбати те, про що давно мріяли.

РАК

Ракам гороскоп на сьогодні обіцяє романтичний настрій і душевний спокій, власне, цього ви і чекали останні кілька днів. Для представників знака в четвер характерні роздуми про "високі матерії": про життя, відносини, добро і зло. Якщо є якісь серйозні справи - краще відкладіть їх, так як "напади самокопання" будуть неабияк відволікати від роботи і Раки не зможуть сконцентруватися. Щоб не потрапити в неприємну історію, про яку попереджають зірки, варто уникати зустрічей з неприємними людьми.

ЛЕВ

Леви будуть весь день відпочивати, причому до такої міри, що їм самим це набридне. Спробуйте відволіктися на якісь активні способи розваги, так як це принесе вам більше задоволення. Гороскоп на сьогодні обіцяє Левам феєричне закінчення дня. Ви проведете час з цікавими людьми, які зможуть вас як слід розвеселити.

ДІВА

Особисте життя Дів може опинитися під загрозою, і все через їх зарозумілості і запальний характер. Варто подумати над тим, за яких умов ви можете образити близьку людину. Можливо, навіть самі на ваш погляд нешкідливі жарти можуть боляче вдарити в спину. Будьте м'якішими, не робіть поспішних висновків і думайте про те, що і кому ви говорите.

ТЕРЕЗИ

Терезам не варто сьогодні брати ініціативу в свої руки. Гороскоп на четвер застерігає, що будь-яка впертість і втручання в чужі справи може обернутися сварками і конфліктами з оточуючими. Не забувайте про те, що іноді потрібно йти на поступки, і це принесе велику користь в майбутньому.

СКОРПІОН

Ви практично витягли щасливий квиток, але злостивці так і норовлять вирвати його з ваших рук. Гороскоп на сьогодні радить відстоювати свою правоту в будь-якому випадку: перемога буде на вашому боці. Ви заслужили нагороду за свою працю і старання, тому просто зобов'язані її отримати і насолодитися в повній мірі.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки попереджають вас про стійке нервове напруження. Протягом усього дня вас так і буде тягнути до когось, щоб посваритися і з'ясувати стосунки. Але Всесвіт каже, що цього робити не можна. Інакше наслідки піднімуть бурю критики з боку важливих у вашому житті людей, і самих Стрільців обов'язково зачепить ударною хвилею.

КОЗЕРОГИ

Останнім часом представники знаку дуже втомилися і часто виливають свої емоції на оточуючих. Але зірки обіцяють, що вже низка невдач перерветься прямо сьогодні. Під кінець дня вас чекає цікавий та неординарний захід з відмінною компанією. Не чиніть опір цікавим запрошенням.

ВОДОЛІЙ

Водоліям в цей день варто максимально себе контролювати: вам принципово важливо залишатися зібраними і зосередженими. Вас застерігає небезпека, яка може стосуватися ваших близьких. Вірніше, відносин з ними. Вони можуть істотно зіпсуватися, і все через вашу впертість, тому запам'ятайте: контролюйте кожен свій крок, щоб в потрібний момент не спровокувати конфлікт.

РИБИ

Представники цього знака зіткнулися з багатьма перешкодами: вам або чогось недоговорюють, або на вас ображаються. Як наслідок - можуть виникнути конфлікти, які загладити під силу тільки вам. Сварки з близькими і дорогими людьми зараз ні до чого, так як вони можуть серйозно підірвати авторитет. Ясний розум і відкрите серце - то, що допоможе розібратися з будь-якою ситуацією. Рибам під силу впоратися з тими уроками, які приготувала доля.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: