Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті судитимуть лісничого та майстра лісу одного з мисливських господарств

На Закарпатті судитимуть лісничого та майстра лісу одного з мисливських господарств
Причиною є незаконна рубка дерев. Про це інформують у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, слідчим відділом УСБУ в Закарпатській області завершено та скеровано до суду два обвинувальні акти щодо службових осіб ДП «Ясінянське лісове мисливське господарство» за фактами службової недбалості, що завдало державним інтересам істотної шкоди (ч. 1 ст. 367 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що лісничий та майстер лісу, через неналежне виконання своїх службових обов’язків, допустили самовільні порубки понад 36 м. куб деревини.

Сума збитків, завданих кримінальним правопорушенням складає майже 200 тис грн.

Довідково:
За вчинення даного злочину, підозрюваним загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: