Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Вроцлаві загинув будівельник з України

У Вроцлаві загинув будівельник з України
Трагедія сталася близько восьмої години ранку. На будівельному майданчику у польському Вроцлаві, де споруджують офісний комплекс (між вулицями Лігницька та Яворська), на робітника з України впали конструктивні елементи сходів. Щоб витягнути його, пожежники використали підйомний кран, їм допомагали поліціянти і робітники, вся операція тривала дві години. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Польське Радіо".

Проте, на жаль, 46-річного чоловіка не вдалося врятувати, він помер від отриманих травм, – повідомив речник Міської комендатури поліції Лукаш Дутковяк.

Поки що, невідомо, чому сходи завалилися. Справу вивчає поліція і прокуратура. На місце трагедії прибули також інспектори Державної інспекції праці. Роботу на будівельному майданчику припинено.

Як повідомляв УНН, у Польщі районна прокуратура в місті Сьрода-Велькопольска завершила слідство у справі проти польського бізнесмена, який в січні цього року не надав допомогу хворий українці, яка у нього працювала, і передала справу до суду. Роботодавцю загрожує до трьох років в’язниці.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: