Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція розшукала неповнолітнього мукачівця, котрий втік із дому

Поліція розшукала неповнолітнього мукачівця, котрий втік із дому
Працівники поліції Мукачівського району разом із львівськими колегами встановили місце перебування 15-річного жителя Мукачівщини, який втік із дому. Неповнолітнього знайшли у Львові й повернули додому.

У поліцію звернувся із заявою житель села Макарево Мукачівського району, який повідомив про зникнення свого 15-річного сина. Зі слів батька, син і раніше втікав з дому.

Відразу розшукати юного втікача правоохоронцям не вдалося. Орієнтування на нього розіслали в інші регіони України. І от надійшла інформація від львівської поліції про те, що розшукуваного мукачівця виявили та затримали неподалік тамтешнього залізничного вокзалу.

За хлопцем у Львів прибули працівники поліції Закарпаття й доставили його додому.

Як пояснив працівникам ювенальної поліції сам юнак, якого виховує батько, він хоче жити окремо, а у Львові шукав собі роботу. З неповнолітнім і його батьком правоохоронці провели відповідну профілактичну бесіду, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: