Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відбулася зустріч ромів Закарпаття із керівництвом області

В Ужгороді відбулася зустріч ромів Закарпаття із керівництвом області
Сьогодні, 25 червня, відбулася зустріч голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля з лідерами ромських громадських організацій Закарпаття з приводу нападу на закарпатських ромів у Львові, в результаті якого вбито людину.

– Сьогодні ми спостерігаємо тенденцію до збільшення випадків проявів ксенофобії стосовно ромської меншини в Україні, – підкреслив голова ОДА. – Протягом останнього часу напади на ромів відбулися в Києві, Львові, Тернополі та Одесі. І це далеко не все, бо більшість фактів просто не фіксується правоохоронними органами. Закликаємо Головне слідче управління Національної поліції об'єднати всі справи в одне провадження, встановити винних і притягнути їх до кримінальної відповідальності. Антиромські напади й погроми припиняться тільки тоді, коли на них буде адекватна реакція правоохоронної системи. В іншому випадку ці ганебні явища продовжаться і наглухо зачинять перед Україною двері в цивілізовану Європу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: