Вхiд на сайт
Авторизацiя

У ряди поліції Закарпаття вступили кілька десятків молодих офіцерів

У ряди поліції Закарпаття вступили кілька десятків молодих офіцерів
У ряди поліції Закарпаття офіційно влилися чотири десятки випускників вищих навчальних закладів системи органів внутрішніх справ. Молоді офіцери працюватимуть слідчими, у кримінальній поліції та інших підрозділах.

Сьогодні, 25 червня, в Головне управління Національної поліції в Закарпатській області завітало юне поповнення. 43 випускники вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, зокрема Національної академії внутрішніх справ, Львівського та Одеського державних університетів внутрішніх справ, а також Харківського національного університету внутрішніх справ прибули для подальшого проходження служби в підрозділах поліції Закарпаття. Серед чотирьох десятків молодих офіцерів – 12 дівчат.

З напутнім словом до юнаків і дівчат звернувся т.в.о начальника ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Анатолій Шкирта.

Він привітав юних колег із вступом на службу і побажав їм професійного зростання. При цьому керівник управління наголосив на неухильному дотриманні новобранцями в роботі вимог законності та службової дисципліни. Кожен із них матиме досвідчених наставників, які докладатимуть зусиль для того, аби зі вчорашніх студентів виросли справжні професіонали нелегкої поліцейської справи.

Працюватимуть новобранці в підрозділах кримінальної поліції, в слідстві, криміналістами тощо.

Аби на кар’єрному шляху їх не спіткали труднощі з порадами, як адаптуватися у колективі наприкінці зустрічі виступила представник сектору психологічного забезпечення поліції Закарпаття Віолетта Колісник.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: