Вхiд на сайт
Авторизацiя

Приватбанк попереджає клієнтів про телефонних шахраїв

Приватбанк попереджає клієнтів про телефонних шахраїв
Приватбанк не розсилає своїм клієнтам SMS з мобільних номерів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби банку, передають Українські Новини.

"Приватбанк не відправляє своїм клієнтам сервісних або інших повідомлень з звичайних мобільних номерів. Також Приватбанк не розсилає клієнтам повідомлення про блокування карт", - зазначено в повідомленні.

За даними Служби безпеки банку, за останні дні зафіксовані випадки шахрайських розсилок абонентам одного з українських операторів SMS з приватних мобільних номерів про нібито блокування карт клієнтів.

У тексті таких повідомлень шахраї пропонували зв'язатися з невідомими номерами з метою отримання персональних даних клієнтів.

Зазначається, що за фактом шахрайських розсилок банк разом з операторами зв'язку номери шахраїв оперативно заблокували і передали інформацію в кіберполіцію.

За попередніми даними, шахрайська розсилка велася зловмисниками із Запоріжжя.

Служба безпеки банку в черговий раз звертає увагу, що всі комунікації банку з клієнтами, в тому числі через SMS, банк веде виключно зі спеціального номера клієнтської підтримки.

Відзначимо, що в грудні 2016 року Кабмін за пропозицією НБУ і акціонерів Приватбанку прийняв рішення про націоналізацію фінустанови. Держава в особі Мінфіну отримало 100% в капіталі Приватбанку.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: