Вхiд на сайт
Авторизацiя

До дня Конституції українців чекають міні-канікули

До дня Конституції українців чекають міні-канікули
День Конституції України щороку відзначається 28 червня і є офіційним вихідним днем. Скільки днів будуть відпочивати українці на цьому тижні?

У цьому році свято припадає на четвер та Кабінет міністрів України прийняв рішення поставити вихідним днем 29 червня, який українці відпрацювали 23 червня в суботу.

Таким чином, деякі українці зможуть відпочити чотири дні поспіль - з 28 червня по 1 липня включно.

Зазначимо, що у 1996 році Верховна Рада України після багатомісячних дебатів прийняла Конституцію України – Основний Закон країни, що заміняє Конституцію Української Радянської Соціалістичної Республіки 1978 року.

Прийняття Конституції – найважливіша подія, яка послужила кроком до забезпечення прав людини і громадянина. Крім того, прийняття Конституції підвищило авторитет України на світовій арені.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: