Вхiд на сайт
Авторизацiя

Власник київського кафе застрелив свого відвідувача і поранив ще одного

Власник київського кафе застрелив свого відвідувача і поранив ще одного
У Києві на Оболонській набережній між власником кафе і компанією відвідувачів почався конфлікт, який переріс у стрілянину. Власник закладу застрелив одного з відвідувачів і поранив ще одного. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Стрілка затримали. З місця події вилучили пістолет Макарова, попередньо - бойовий, із знищеними номерами, і стріляні гільзи. Повідомлення про стрілянину на Оболонській Набережній надійшло близько опівночі", - сказано в заяві поліції.

"Стрілець - уродженець іншої країни, 1958 р., раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв. Загиблий - уродженець Запорізької області, 1989 р., поранений - уродженець Донецька, 1987 р. н.", - відзначили в поліції.

Пораненого з вогнепальними пораненнями доставили в лікарню, йому надали медичну допомогу.

На місці працювали слідчо-оперативні групи Головного та Оболонського управлінь поліції. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: