Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знайшли: закарпатські поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину

Знайшли: закарпатські поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину
Співробітники Ужгородського відділення поліції встановили місце знаходження 15-річної дівчини із с.Глибоке. Розшукану доставили за місцем проживання, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Поліцейські сектору превенції спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення встановили місце знаходження 15 - літньої дівчини, яка 18 червня пішла гуляти з подругами і не повернулась.

На пошуки дитини були орієнтовані наряди поліції. В результаті проведених пошуків дівчину знайшли у її подруги, де вони святкували день народження.

Зараз дівчину повернули додому до тітки, де вона тимчасово проживає. З дівчиною та її батьками провели профілактичну бесіду про недопущення подібних вчинків у майбутньому, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: