Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Сенцова проблеми з нирками і серцем – Денісова

У Сенцова проблеми з нирками і серцем – Денісова
Український режисер Олег Сенцов, який голодує 39 день у російській колонії, знаходиться зараз у медичній частині та має проблеми зі здоров’ям.

Про це повідомляє уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова після розмови з адвокатом Сенцова.

"Тільки-но поговорила із адвокатом Олега Сенцова. Сьогодні він таки зустрівся із Олегом в колонії. За його словами, Олег знаходиться зараз у медичній частині. В нього - проблеми із нирками та серцем. Олег п'є 3,5 літри води на день, та ще ставлять щоденні крапельниці. Це ще додаткові 2 літри", – пише Денісова у Facebook.

За словми адвоката, на 26-й день голодування в Сенцова сталася криза і його відвезли до лікарні за межами колонії.

"Хотіли примусово нагодувати, але Олег відмовився. Лікарі не наполягали через можливий розголос і попросили забрати його назад до колонії разом із апаратом для примусового годування. Зі слів адвоката, в будь-який момент криза може повторитися", – каже Денісова.

Українська правда


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: