Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді тривають різного роду комунальні роботи

В Ужгороді тривають різного роду комунальні роботи
Сьогодні в Ужгороді працівники «Закарпателектробуд» замінюють лампи на вулицях Івана Ольбрахта, Електрозаводській, Іштвана Сечені, Мора Йокаї, Олександра Капуша (Мондока), біля ЗОШ №2 на вулиці Другетів встановлюють світильник.

Працівники «УжАгроміксу» проводять покоси на схилах набережних Незалежності, Київської, площах Корятовича, Жупанатській, Пушкіна та на вулицях Дмитра Вакарова, Небесної Сотні, Юлія Ставровського-Попрадова, Братів Бращайків, Дмитра Менделєєва, Замкових сходах. Також проводять формувальну обрізку дерев на вулицях Небесної Сотні, Електрозаводській та Минайській (обрізка гілок біля знаків).
Працівники обслуговуючих підприємств здійснюють ручне прибирання дільниць та вулиць.

На площі Шандора Петефі триває капітальний ремонт, продовжують робити щебеневі основи, покриття з кам’яної бруківки, закладні опори вуличного освітлення, лунки для посадки дерев та реконструюють інженерні мережі. На площі Корятовича у рамках капітального ремонту демонтують та вивозять стару ФЕМ–плитку. Капітальний ремонт тротуарів продовжують на вулиці Марії Заньковецької (від перехрестя вулиці Михайла Грушевського до перехрестя вулиці Тиводара Легоцького), тут роблять бордюри, підняття обойм колодязів, щебеневі основи та покриття з ФЕМ - плитки. На перехресті вулиці Марії Заньковецької та вулиці Михайла Грушевського ремонтують світлофорний об`єкт (після ДТП), інший світлофорний об’єкт ремонтують на перехресті вулиць Олександра Можайського - Минайської. На вулицях Іштвана Дендеші та Олександра Фединця перемощують кам’яну бруківку, - інформують в Ужгородській міській раді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: