Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бережіть фігуру: в якому віці можна стрімко набрати вагу

Бережіть фігуру: в якому віці можна стрімко набрати вагу
Британські дієтологи провели експерименти, мета яких було визначити вік, в якому люди особливо швидко набирають зайві кілограми.

Фахівці вивчили спосіб життя учасників дослідження: зміна харчових пристрастей, величина робочого навантаження і якість відносин з партнером.

Відзначається, що в експерименті брали участь 1000 чоловік. В результаті експерти дійшли висновку, що жінки і чоловіки уразливі до швидкого набору ваги не в одному віці. Для жінок небезпечний вік для фігури - 35-40 років. Причина в тому, що після народження дитини вони стрімко набирають вагу, а постійне приготування їжі і сімейні застілля не дають можливості схуднути.

До слова, у чоловіків проблема зайвої ваги стає актуальною зазвичай в період 40 - 45 років. Основна причина (у 36% представників сильної статі) - стрес на роботі. Фахівці вважають, що прагнення чоловіків побудувати успішну кар'єру ставить на задній план спорт, на який часто не можна знайти вільний час.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: