Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги ужгородців: у місті сьогодні ускладнено проїзд і тимчасові перебої водопостачання

До уваги ужгородців: у місті сьогодні ускладнено проїзд і тимчасові перебої водопостачання
Бригадами дiльницi водопровідної мережі, протягом дня проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи на перехресті вулиць Другетів та Панаса Мирного, а також по вулиці Мукачівській (в районі будинків №63-65).

В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання робіт, буде ускладнено проїзд на ділянках в районі проведення робіт.

Автомобільний рух буде відновлено до звичайного режиму, одразу ж по завершенні робіт.

Крім того, у будинках в районі вулиці Панаса Мирного можуть відчуватись перебої водопостачання. У випадку перебоїв, водопостачання також буде відновлено до звичайного режиму після завершення робіт, інформує адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород».

Також бригадою дiльницi водопровідної мережі, протягом дня проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи по вулиці Тихого, в районі будинку №17.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання робіт, можливі перебої водопостачання в даному районі. А саме, в будинках по вулицях Тихого, Шопена, Польова та проспект Свободи (будинки №49, 51 та 55).

Водопостачання буде відновлено до звичайного режиму одразу ж після завершення робіт.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: