Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мешканці мікрорайону Радванка потерпають від підтоплень (ФОТО)

Мешканці мікрорайону Радванка потерпають від підтоплень (ФОТО)


Мешканці мікрорайону «Радванка» (а зокрема й вулиць С.Разіна, Шишкіна, Ярмака, 9-Січня ) роками потерпають від постійних підтоплень і проблем з каналізацією - будь-які сильні опади перетворюють вулиці на річки. Ці місцини опинилися на узбіччі міста не тільки територіально, але й у фінансовій площі – складається враження, що про них згадують тільки у новинах з розділу «Надзвичайні ситуації» з ШОКуючими фото плаваючих будинків, авто і людей.

Мешканці мікрорайону Радванка потерпають від підтоплень (ФОТО)


Про це повідомляє міський депутат від ПП "Патріот" Михайло Чурило:

"Неодноразові звернення до міського керівництва та профільних управлінь міської ради досі не дали результати як і відповіді на питання: на що було виділено кошти з міського бюджету, з ким та коли укладено договір по ПКД, чому ця справа й досі стоїть на місці? Тож ми вирішили піти іншим шляхом.

Мешканці мікрорайону Радванка потерпають від підтоплень (ФОТО)

Сьогодні з колегою-депутатом від ПП «ПАТРІОТ» Валерієм Бабидоричем, керівником УКБ міської ради Юрко Адамом Адамовичем, відповідальним проектантом, представником водоканалу та мешканцями вказаних вулиць спробували на місці розібратися як вирішувати цю велику проблему.
На протязі декількох годин тривали емоційні перемовини. Люди пояснили відповідальним працівникам наболілу проблему, розповіли, що на даних вулицях ніколи не проводилися навіть ямкові ремонтні роботи – все на плечах самих мешканців або небайдужих людей.

Мешканці мікрорайону Радванка потерпають від підтоплень (ФОТО)

Посадовці пообіцяли – до 2 липня надати чіткі технологічні рішення після замірів геодезичних даних. Для громадського контролю обговорення цього питання відбудеться 2.07.18 знову на місці за участі заступника мера Гомонай В.В., начальника УКБ Юрко А.А., начальника КП«Водоканал» Карташова С., проектантів та депутатів.

Всіх бажаючих прийняти участь запрошуємо долучитися до заходу! Про час і місце зустрічі буде повідомлено додатково!"


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: