Вхiд на сайт
Авторизацiя

Анонімний дзвінок та незрозумілі маневрування: поліцейські виявили 5-х водіїв напідпитку

Анонімний дзвінок та незрозумілі маневрування: поліцейські виявили 5-х водіїв напідпиткуПрацівники групи реагування патрульної поліції зафіксували факти керування авто напідпитку в п‘яти районах області. Кермувальник з Іршавщини у нетверезому стані попався поліції втретє. На порушників склали відповідні адміністративні матеріали.

За минулу добу нетверезих водіїв за порушення правил дорожнього руху зупинили працівники груп реагування патрульної поліції у місті Іршава, а також у Рахівському, Тячівському, Перечинському та Великоберезнянському районах області.

У Іршаві поліція затримала 23-річного місцевого жителя напідпитку за кермом вже втретє. Поліцейські зупинили водія мотоциклу через відсутність захисного шолому. Під час спілкування правоохоронці помітили, що водій перебуває у стані сп’яніння. Після проведення освідчення у порушника зафіксовано на драгері 0,62 проміле алкоголю.

Найбільшу кількість проміле алкоголю в крові - 3,82, минулої доби зафіксували працівники групи реагування патрульної поліції на Рахівщині. Близько 20:00 при виїзді з Рахова поліція зупинила «ВАЗ 2108». Причиною зупинки стало незрозуміле маневрування дорогою. Під час спілкування з водієм правоохоронці встановили, що він перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. За кермом автомобіля перебував 40-річний мешканець с.Богдан, водіського посвідчення у водія не виявилось.

Випадок керування транспортом нетверезим водієм задокументовано і у селищі Солотвино на Тячівщині. Правоохоронці склали відповідний адмінпротокол на 44-річного жителя Вінниці. Водійського посвідчення у вінничанина не було. Водія відсторонили від керування автомобілем та склали адмінпротоколи за двома статтями КУпАП - 130 та 126.

Поліцейські групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення зупинили водія « ВАЗ 2199» у селі Раково. Поліцейські отримали анонімне повідомлення, що водій перебуває за кермом автомобіля будучи на підпитку. Драгер показав 1,72 проміле алкоголю в крові.

Ще одного водія, який порушив ПДР, керуючи транспортним засобом «ВАЗ 2108» напідпитку, зупинили правоохоронці Великоберезнянщини, близько 14.00 год у селі Малий Березний. Чоловік зізнався, що випив кілька пляшок пива. Драгер показав у водія 2,59 проміле алкоголю.

Усіх водіїв поліцейські відсторонили від керування транспортом, складені відповідні адмінматеріали скерували до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: