Вхiд на сайт
Авторизацiя

Vodafone відключить один зі своїх мобільних напрямків в Україні

Vodafone відключить один зі своїх мобільних напрямків в Україні
Другий за величиною мобільний оператор - компанія Vodafone Україна - має намір припинити надання послуг CDMA-доступу до інтернету.

Про це повідомили в прес-службі оператора, передає НВ.

"Подальше використання технології CDMA визнано економічно і технологічно недоцільним", - заявили в компанії, пояснивши це тим, що навіть максимальна швидкість передачі і прийому даних стандарту CDMA в 14 разів повільніше, ніж в мережі 3G і в 100 разів нижче швидкостей 4G.

У Vodafone Україна відзначають, що на сьогоднішній день цією послугою користуються всього кілька тисяч клієнтів, і кількість CDMA-абонентів постійно скорочується.

Припинення послуги заплановано з 29 червня 2018 року.

Поки що актуальні тарифи для CDMA-зв'язку оператора складають 7 грн на добу або ж 110 грн на місяць (трафік не тарифікується).

Відзначимо, що Vodafone за підсумками 2017 року збільшив прибуток на 76% в порівнянні з 2016 роком - до 2,2 млрд грн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: