Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, якими месенджерами користуються українці

Стало відомо, якими месенджерами користуються українці
Абсолютна більшість власників смартфонів (91%) в Україні користується мессенджерами. Про це йдеться в дослідженні Агентства мобільного маркетингу LEAD9 за участю Київського Міжнародного Інституту Соціології.

При цьому наголошується, що українці дедалі активніше використовують месенджери, а споживання мобільного інтернету з розрахунку на одного користувача вже перевищило споживання десктопного трафіку і продовжує рости.

Лідером в Україні є Viber з часткою 85%, далі в рейтингу популярності в українських користувачів знаходяться Facebook Messenger - 45% опитаних, Skype - 33% користувачів, WhatsApp - 20% і Telegram - 11%.

Стало відомо, якими месенджерами користуються українці

Нагадаємо, на лютий 2018 року близько 45% всіх дорослих жителів України користуються смартфонами з сенсорними екранами, тоді як в 2015 році таких користувачів було всього 26%.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: