Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградівському районі з 1 лютого оголошено карантин

У Виноградівському районі з 1 лютого оголошено карантин30 січня під керівництвом голови райдержадміністрації Михайла Русанюка відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

В ході засідання членами комісії обговорено три питання: про стан епідеміологічної ситуації із ГРВІ, корі та лептоспірозу на території району; про готовність до пропуску весняної повені, льодоходу та паводків. Затвердження Комплексного плану дій із забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, паводків на території району у 2018 році та про запобігання випадкам переохолодження та надання допомоги людям у період значного пониження температури.

Основним обговорюваним питанням було питання про стан епідеміологічної ситуації із ГРВІ, корі та лептоспірозу на території району. Виноградівська районна філія ДУ «Закарпатський ОЛЦ МОЗ України» інформує, що за даними щотижневого епідеміологічного моніторингу захворюваності на грип та ГРІ за даними ЛПЗ району на 4 тиждень 2018 року захворіло 442 осіб в тому числі дітей 247, що складає 55,8 % від загальної кількості захворілих. Захворюваність ГРІ серед школярів району складає 66,1% , захворюваність дітей дошкільного віку 33,2%. Відмічається ріст госпіталізації хворих з ГРІ в тому числі серед дітей.

У зв'язку з високим рівнем реєстрації захворювань ГРВІ серед школярів та дітей дошкільного віку комісія вирішила припинити роботу загальноосвітніх, дошкільних та мистецьких закладів на період з 01 лютого по 16 лютого 2018 року.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: