Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, хто цього року боротиметься за право представити Україну на "Євробаченні"

Стало відомо, хто цього року боротиметься за право представити Україну на "Євробаченні"
Завершився перший етап Національного відбору, й телеканали "СТБ" та "UA: ПЕРШИЙ" визначилися з 18-ма півфіналістами, які вже 10-го лютого з’являться у прямих ефірах, повідомляє Табло ID.

Отже, цього року зіркове журі оцінюватиме виступи The Erised, Сергія Бабкіна, Constantine, Kozak System, The ВЙО, Julinoza, Dilemma, KAZKA, Yurcash, Mountain Breeze, Ingret Kostenko, Vil’na, LAUD.

Також цього року знову у Нацвідборі візьмуть участь минулорічні учасники TAYANNA, KADNAY, Pur:Pur, MELOVIN та ILLARIA.

Стало відомо, хто цього року боротиметься за право представити Україну на "Євробаченні"

Як зауважив музичний продюсер Руслан Квінта, головна відмінність цьогорічного нацвідбору в тому, що усі пісні, які звучатимуть в прямих ефірах – авторські.

"Під час першого етапу відбору ми отримали понад 1000 заявок. Це говорить про те, як сильно розвивається наша музична індустрія. Я пишаюся тим, що сьогодні українські пісні набувають абсолютно нового обличчя – сучасного, модного. І ми робили ставку саме на якісну пісню", - сказав Квінта.

"Мені максимально хочеться урізноманітнити склад учасників по жанрах і стилях, аби показати смаки виконавців та їх творчу складову", - додав продюсер.

Діма Каднай та Філіп Коляденко минулого року почали співати українською, тож цікаво, що хлопці підготували для Нацвідбору.

Жеребкування, за результатами якого буде визначено порядок виступу учасників у півфіналах, відбудеться 19 січня.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: