Вхiд на сайт
Авторизацiя

Іршавські поліцейські викрили чоловіка, який обікрав свою родичку

Іршавські поліцейські викрили чоловіка, який обікрав свою родичку
У селі Ільниця Іршавського району чоловік прийшов у гості до своєї родички й, скориставшись відсутністю господині, викрав із будинку комп’ютерну техніку та продукти харчування. Крадія викрила поліція. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Учора, 23 грудня, в поліцію Іршавського району звернулася жителька села Ільниця, яка повідомила про те, що з її будинку невідома особа викрала комп’ютер та продукти харчування.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що крадіжка сталася обідньої пори. Господиня оселі пішла до сусідів, а вхідні двері залишила відчиненими. Коли ж повернулася, то виявила, що в хаті побували непрохані гості. Зникло близько двадцяти кілограмів м’яса, монітор до комп’ютера, аудіосистема та інша комп’ютерна техніка.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 49-річний односелець і родич потерпілої. Речові докази – крадене м’ясо та техніку від нього вилучено.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Слідчі також перевірятимуть фігуранта справи на причетність до скоєння інших злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: