Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенка зацікавила мобілізація на Закарпатті

Порошенка зацікавила мобілізація на ЗакарпаттіГубернатор Закарпаття сьогодні, 16 січня, взяв участь у нараді, яку очолив Петро Порошенко.

Як інформує керівник краю, на нараді в столиці однією з чільних тем була мобілізація: "Обговорили деталі. Мова і про неприпустимість провокацій і збурень. Саме тому наголошуємо: усі процеси мають відбуватися прозоро, люди повинні мати інформацію. Зокрема, і про те, що ті наші хлопці, які вже майже рік воюють на Сході, завдяки мобілізації отримають змогу повернутися додому – зможе відбутися ротація". "Якщо ми переживаємо за своїх земляків, ми маємо їх замінити. У першу чергу під час мобілізації запрошуються добровольці – наші патріоти, які готові іти захищати Батьківщину", - зазначив Василь Губаль, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: