Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Рахівщини розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання зброї

Поліція Рахівщини розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання зброї
Співробітники Рахівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за фактом зберігання зброї жителем району.

Учора, 6 листопада, співробітники Рахівського відділення поліції в ході виконання окремого доручення за кримінальним провадженням, виявили та вилучили пістолет у жителя району.

Правоохоронці встановили, що 25-річний житель села Богдан незаконно зберігав зброю. Пістолет вилучено та направлено на експертизу. До цього чоловік до кримінальної відповідальності не притягувався.

За фактом розпочато провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Таке правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: