Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді оберуть найкращого студента Закарпаття (ВІДЕО)

В Ужгороді оберуть найкращого студента Закарпаття (ВІДЕО)
Уже незабаром, а саме 9 листопада, в ужгородському історико-культурному центрі "Совине гніздо" організатори традиційного конкурсу проведуть кастинг серед креативних і талановитих студентів.

Конкурс «Кращий студент України» проводять щорічно з нагоди Міжнародного дня студента.

Сергій Денисенко, співорганізатор конкурсу, розповідає:

"Ми запрошуємо всіх, хто вважає себе кращим, талановитим, кому є що показати людям: якісь свої таланти, досягнення. Ми запрошуємо 9 листопада о 17 годині в «Совине гніздо» в Ужгороді. Усі учасники, які пройдуть кастинг, матимуть час на підготовку. Конкурс є традиційним. Навіть 2 роки тому кращий студент Закарпаття Влада Мазур навіть виборола звання «Кращий студент України», тобто це дуже почесне звання. Це не талант-шоу, це не «Закарпаття має талант» , це не «Х-фактор». Ми хочемо показати багатогранність, показати, що студенти можуть не тільки добре вчитися, а бути соціально активними, бути лідерами. Молодь — це не тільки дискотеки, а й щось креативне, яке створює продукти. Прагнемо показати найактивніших, найуспішніших студентів і виявити з-поміж них найкращих".

Фінальна частина конкурсу «Кращий студент Закарпаття» відбудеться 30 листопада.



УжІнформ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: