Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допомога при народженні дитини: Кабмін вдосконалив правила

Допомога при народженні дитини: Кабмін вдосконалив правила
В середу, 27 вересня, Кабінет міністрів України ухвалив постанову щодо вдосконалення надання державної соціальної допомоги дітям. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Відповідною постановою уряду передбачено приведення у відповідність Порядку призначення та виплати державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме, в частині визначення розміру допомоги, у разі встановлення судом аліментів у твердій грошовій сумі.

Цією ж постановою також передбачено, що у виапдку подання заяви для призначення допомоги при народженні дитини в електронній формі з використанням цифрового підпису, органи соцзахисту населення призначатимуть таку допомогу не пізніше наступного робочого дня після отримання заяви.

Виплата коштів одноразової частини допомоги при народженні дитини буде проводитися не пізніше наступного операційного дня.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: