Вхiд на сайт
Авторизацiя

Працівники поліції виявили у закарпатця пістолет та набої до нього

Під час санкціонованого обшуку будинку мешканця села Богдан, що на Рахівщині, працівники поліції виявили пістолет та набої до нього. Вилучену зброю направлено на експертизу
Працівники поліції виявили у закарпатця пістолет та набої до нього

Вчора, 8 вересня, працівники сектору кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції Рахівщини провели санкціонований судом обшук будинку жителя села Богдан, який підозрюється у скоєнні крадіжки з проникненням.

Під час огляду в гаражному приміщенні 49-річного господаря поліцейські виявили незареєстрований бойовий пістолет, а також два набої до нього.

Вилучену зброю направлено на експертизу. У діях підозрюваного вбачаються ознаки правопорушення за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідство у справі триває.
Працівники поліції виявили у закарпатця пістолет та набої до нього

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: