Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті попереджено нераціональне використання державних коштів у сумі понад 100 тис грн

На Закарпатті попереджено нераціональне використання державних коштів у сумі понад 100 тис грн
Як повідомив заступник керівника Хустської місцевої прокуратури Петро Бобинич, прокуратура звернулася до суду із позовною заявою до однієї з державних установ Хустського району та приватного підприємця про визнання недійсним договору закупівлі товару за державні кошти.

Підставою стало виявлення порушення тендерного законодавства під час проведення закупівлі продуктів харчування за державні кошти, а саме закупівля продуктів харчування без проведення процедури відкритих торгів та у невідповідності до річного плану закупівель.

У зв’язку з добровільним виконанням відповідачами вимог прокуратури, Господарським судом Закарпатської області припинено провадження у справі за позовом Хустської місцевої прокуратури.

Причиною прийняття судом такого рішення стало укладення між відповідачами на момент розгляду справи угоди про розірвання оспорюваного договору.

Відтак, внаслідок належної роботи, прокуратурою попереджено нераціональне використання державних коштів у сумі 110 тис.грн, передає прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: