Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 30 червня

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 30 червня
За інформацією міської ради, сьогодні у місті капітально ремонтують Замкові Сходи, продовжують капремонти тротуарів, прибирають схили річок і косять зелені зони.

На набережній Київській в Ужгороді працівники «УжАгроміксу» косять сьогодні схили та підстригають живопліт. Впорядковують живопліт також на проспекті Свободи. Крім того, працівники підприємства прибирають схили річки.

Працівники КШЕПу косять зелені зони на вулицях Собранецькій, Грибоєдова, Кошицькій. На вулиці Коритнянській комунальники проводять підготовчі роботи до поточного ремонту.

«Закарпателектробуд» відновлює лінію вуличного освітлення, ремонтує світильники та міняє лампи у Боздоському парку. Продовжують ремонтувати трансформаторну підстанцію на площі Б. Хмельницького. У провулку Навої працівники підприємства встановлюють на щитовій панель керування увімкненням вуличного освітлення.

На вулиці Грушевського «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійне сміттєзвалище, а на вулицях Бродлаковича, Оноківській, Сечені, Плеханова, де вчора вивезли сміття, сьогодні прибирають на контейнерних майданчиках.

ТОВ «БК Антрол» робить капітальний ремонт тротуарів на вулиці Болотинській (підготовчі роботи) та капремонт вулиці Вакарова (викладають ФЕМ-плитку).

КБК продовжує викладати ФЕМ-плитку на вулиці Собранецькій (капітальний ремонт тротуарів). Крім того, працівники товариства роблять капітальний ремонт Замкових Сходів.

На Керченській, 7а триває капітальний ремонт внутрішньоквартальної території.

Капремонт покрівлі житлового будинку проводять на проспекті Свободи, 32. На вулиці Добрянського, 8 – капітальний ремонт водопроводу та каналізації.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: