Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики 43 рази обстріляли позиції сил АТО, поранені четверо бійців

Бойовики 43 рази обстріляли позиції сил АТО, поранені четверо бійців
У зоні АТО минулої доби бойовики 43 рази відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових вздовж усієї лінії зіткнення.

Як повідомляє прес-центр АТО, на Приморському напрямку бойовики найчастіше відкривали вогонь - 19 разів. Зокрема в районі Широкиного, Водяного, Лебединського, Талаківки, Гнутового, Березового та Мар'їнки терористи застосували гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, зенітні установки та озброєння БТР. Також поблизу Павлополя бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, а неподалік Талаківки була зафіксована активність ворожого снайпера.

На Донецькому напрямку у південному передмісті Авдіївки терористи вели вогонь з піхотного озброєння різних модифікацій та із зенітної установки. Під ворожий вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили українські позиції в районі Кам'янки, Зайцевого та Новолуганського.

На Луганському напрямку поблизу Кримського терористи застосували міномети калібру 82 мм та 120 мм, а також гранатомети та стрілецьку зброю.Під ворожі обстріли також потрапили українські позиції неподалік Станиці Луганської, Новозванівки, Жовтого, Старого Айдару та Новоолександрівки.

У штабі також додали, що минулої доби четверо українських військових отримали поранення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: