Вхiд на сайт
Авторизацiя

Соціальний ролик для популяризації усиновлення підірвав мережу (ВІДЕО)

Соціальний ролик для популяризації усиновлення підірвав мережу (ВІДЕО)
За тиждень хвилинний ролик зібрав понад 200 мільйонів переглядів.

Прагнучи популяризувати кількість неповнолітніх усиновлених дітей, Норвезьке управління у справах дітей, молоді та сім'ї (BUFDIR) замовило соціальний ролик у креативного агентства Kitchen Leo Burnett, передає УНІАН.

За тиждень хвилинний ролик зібрав понад 200 мільйонів переглядів. Це в 40 разів більше населення самої Норвегії, де проживає 5,3 млн осіб! Вірусність ролику створили не тільки користувачі Facebook, але і такі агрегатори, як 9GAG і Everything About Silence.

«Для ресурсу, де всього 10 відсотків людей дивляться відео зі звуком, нам було важливо зробити розповідь прямою і теплою, не покладаючись на діалог або складні повідомлення», - повідомляє копірайтер Бендик Ромсад з Kitchen Leo Burnett.

Amazing ❤️ Take care of each other ❤️

Опубліковано •everything about silence• 1 червня 2017 р.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: