Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закони треба виконувати: Вакарчук відреагував на гастролі колег в анексованому Криму

Закони треба виконувати: Вакарчук відреагував на гастролі колег в анексованому Криму
За словами лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука, українські закони треба виконувати.

Таку думку музикант висловив у інтерв'ю місцевому виданню "Восточный фарватер" перед концертом у Лисичанську.

"Знаєте, що між Ізраїлем та деякими арабськими країнами є така негласна домовленість: якщо в паспорті є штамп Ізраїлю, то тебе не пустять в багато арабських країн і навпаки. Ніхто не ставить їм цих питань – все розуміють, чому і як це стається. Україна прийняла такий закон, і я не збираюсь його обговорювати", – наголосив Святослав.

Вакарчук додав, що оцінювати будь-кого зі співаків та музикантів – не його справа. Але закони треба виконувати.

"Я дотримуюсь принципу "не судите, да не судимы будете". Тому ви не почуєте від мене слів ні звинувачень, ні підтримки в конкретну адресу. Я просто вважаю, що закони треба виконувати",– підкреслив лідер "ОЕ".

Нагадаємо, 23 квітня Лоліті Мілявській заборонили в’їзд на територію України. Як пояснили у Держприкордонслужбі, причина такого кроку – порушення виконавицею законодавства України під час перетину кордону.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: