Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 11-17 червня: Ракам потрібно частіше бувати вдома, а Терезам пора в подорож

Гороскоп на 11-17 червня: Ракам потрібно частіше бувати вдома, а Терезам пора в подорож
Астролог Любов Шехматова підготувала прогноз на наступний тиждень для всіх знаків зодіаку. Що віщують зірки на найближчі сім днів, читайте нижче.

ОВНИ. Вам притаманний кипучий життєвий темп, але штурм вершин блокується якоюсь незримою рукою. Дія дорівнює протидії. Перешкоди мотивовані кармічно, перш за все в кар'єрі, бізнесі, діловому посередництві. Не розраховуйте на заступництво сильних світу цього.

У дружніх лавах "ревізія", відфільтруйте зерна від плевел, поруч з вами повинні залишитися тільки ті друзі, які сприяють духовному розвитку, з ким затишно і весело, душа розквітає. Найчастіше усамітнюйтеся, відвідуйте релігійний храм, слухайте музику, спілкуйтеся з природою, це сприятиме психологічній релаксації, позитивно відіб'ється на внутрішньому стані, де зараз панує дискомфорт.

Відносини з раками слід активізувати.

ТЕЛЬЦІ. Завдяки магії чарівності завойовувати популярність серед протилежної статі, звабити дам і кавалерів труднощів не складе. Однак бажання і можливості ворогують, не змішуйте їх в одну купу, а розмежовуйте: тим, кому зобов'язані морально, матеріально – неодмінно віддайте належне. Це кармічні кредитори.

Тема бізнесу, духовного світогляду переживає дежавю. Відходять у минуле відпрацьовані програми і те, що вичерпало свої ресурси і вже вам не потрібно на даному життєвому етапі, бо є гальмом.

Доленосний компас вказує на поліпшення сімейного добробуту, направляйте туди основні зусилля. Нині запорука особистого щастя – затишне домашнє гніздо. Зміцнюйте подружні узи, ваш союз буде триматися на загальних запитах, матеріальних інтересах, духовних прагненнях, де "твоє-моє" не повинно фігурувати, все в загальний котел. Гроші – це яблуко розбрату! І якщо у партнера їх мало, дайте йому шанс самореалізуватися в професійній сфері і заробити.

БЛИЗНЮКИ. Конкуренти душать, намагаючись цілеспрямовано діяти в соціумі, ви отримуєте жорстоку травмуючу відсіч їх величності Реальності. Ідилія з оточуючими – міраж, який вабить і зникає за горизонтом. Конфлікти можуть виникнути на тлі амбіцій, оскільки ви налаштовані дуже демократично, тоді як друга сторона – неприступна скеля, демонструє жорсткий прагматизм і вимогливість, зациклення на догмах. Це є пережитком минулого і блокує перспективний прогрес. Тому при спробі налагодити відносини доведеться задіяти всі свої дипломатичні арсенали, йти на компроміс інтересів. Особливо на роботі. Сфера співробітництва "замінована".

Надолужуючи хвости з минулого, перегляньте базові цінності, більшість з них за 9 років вже застаріли і підлягають утилізації. На зміну прийдуть нові, що відповідають духу часу. Власні погляди, світогляд є істинним орієнтиром, а що люди говорять, це вас не стосується.

Прислухайтеся до розумових осяянь.

РАКИ. На шляху реалізації особистих бажань шлагбаум відкритий (на півтора року). А чужі запити – це не ваша турбота. Але якщо останнім часом не вистачає сил зробити те, що давно хочеться, змиріться, тут доля наклала кармічне "вето".

Здоров'я душі і тіла – актуальна тема. Якщо мучать болячки, значить, допустили раніше перегини в роботі. Спробуйте знайти в звичних справах додаткові приємні сторони, внесіть в них різноманітність. Тоді ентузіазм примножиться, продуктивність праці зросте, і ви не будете перевтомлюватися, що категорично заборонено.

Більше бувайте вдома, рідні стіни гріють, насичують позитивною енергетикою.

ЛЕВИ. Сміливо руліть, будьте ініціативними, вчіться нести відповідальність за будь-які вчинки і рішення. Ваше місце в соціумі, де панує дух рівності і братерства. Живіть за покликом серця, творіть, займайтеся улюбленою справою, рухайте вгору бізнес. Але не ходіть "наліво". Тут знак "не залазь – уб'є".

Визначтеся чітко з поняттями "пристрасть", "любов", "дружба". І не переходьте цю рису. Благовірні вас люблять, а ось якщо у вас всередині кригу байдужості, справи кепські. Не поспішайте розлучатися (вибір за вами, встигнете), якщо союз тримається на духовних інтересах, все нормалізується. Дайте можливість супутнику "реінкарнуватися". Змінивши стиль буття, позбувшись недоліків, поганих звичок він має шанс пробудити вашу пристрасть. Але поступово.

Покровителів зустрінете серед найближчого оточення, сусідів, родичів.

ДІВИ. Бізнес, кар'єра, відносини з керівним персоналом, підлеглими – сфера максимальної активізації подій, але з пробуксовкою. Припиніть штурмувати посадові вершини, нічого не вийде, навіть якщо ви таємний впливовий кардинал при дворі. Гальмо – це важкий трудовий віз, сімейні проблеми, що висмоктують сили.

Пора скинути ярмо додаткових обов'язків, обмежити коло службових повноважень і зайнятися улюбленою творчою роботою. Тоді вдасться склеїти розбиті горшки з благовірними, особисте життя налагодиться.

ТЕРЕЗИ. Рутина засмоктує, зміна обстановки є внутрішньою потребою. Попутний вітер удачі надуває ваші життєві вітрила вдалині від будинку, наповнюючи трепетом хвилюючих вражень. Там справжні друзі. Подорожуйте, активізуйте ділові зв'язки в далеких краях, проте не намагайтеся наполягати на своєму. Дебати або з'ясування відносин приречені на безповоротне руйнування. І з керівництвом теж.

Війна світоглядів закінчиться нічим. Кожен залишиться при своїй думці. Хоча вам доцільно орієнтуватися на чужу філософію буття, адже власна далека від досконалості і потребує термінової модернізації. Особистих любовних ідеалів це теж стосується. Вони своє віджили і вже не надихають на подвиги.

СКОРПІОНИ. Подумайте, що для вас найцінніше в житті: гроші чи духовні блага. А може варто знайти золоту серединку між земним і духовним?

Визначтеся, розставте пріоритети і спробуйте самостійно заробляти гроші, одночасно займаючись улюбленими справами з метою творчої самореалізації. Збалансувати "хочу" і "треба" складно, грамотно балансуйте, щоб усіх задовольнити і нікого не образити.

Якщо для домочадців ви до сих пір були "дійною" коровою, відтепер ця манна закінчилася. Не дозволяйте себе експлуатувати, відбудовуйте кар'єру, просувайте вгору бізнес,

Боріться за престижний статус у соціумі – турботи про домашнє господарство втрачають актуальність і відходять на задній план.

СТРІЛЬЦІ. Ви на бойовій передовій, атаки конкурентів не вщухають. Але і перемоги не видно. Йдучи в контрнаступ, взяти верх над впливовими суперниками не вдасться. Ви вперто стоїте на своїх позиціях і даремно. Адже насправді воюєте з власною гординею. Тому ворогів не проклинайте, а благословляйте! Це ваші вчителі і наставники.

Наведіть порядок у колі знайомих, розпрощайтеся з тими, хто вам уже не цікавий і гальмує розвиток. Слід об'єднатися з гідними друзями і разом крокувати до мети.

КОЗЕРОГИ. Життя "нафаршироване" кармічними сценаріями з минулого. Тяга до відлюдництва може боротися з необхідністю працювати, реалізовуватися професійно, вчитися, спілкуватися, дізнаватися чужі думки, залишатися в курсі суспільного життя і світових подій.

Якщо підкачає здоров'я, це знак – що накопичилися стресові токсини слід спопелити хворобами, а душа зцілиться через покаяння, молитви і любов. Ваші амурні стріли потраплять в ціль.

Якщо щось хочете отримати, приготуйтеся віддати, поступитися інтереси, "халяви" не передбачається. Канал чужих благ "розморозиться" завдяки персональним інвестиціям, подарункам, душевній щедрості.

ВОДОЛІЇ. Час відродити в серці любов. Мирно і дружно далі крокувати в ногу з благовірними. Вони капітани на шлюбному судні, нехай командують. А ваша доля – скромно пройти стадію духовної трансформації і успішно поруч з ними еволюціонувати.

Життя прекрасне і не варто її затьмарювати розбіжностями через брак грошей, сексуальним невдоволенням, це прояви багатоликого егоїзму. Женіть його геть! Загальні духовні інтереси вас об'єднають, і ніхто не розіб'є такий міцний союз. Якщо відчуваєте себе нещасними в шлюбі, стимулом для відродження пристрасті стане робота над собою. Ваше завдання – стати красивими і привабливими душею і тілом! Тільки так вдасться тримати на прив'язі свого лицаря.

РИБИ. У ролі сім'янина ви досягли досконалості, залишилося надолужити деякі хвости. Бізнес, професійна сфера- це поле випробувань, наповнене кармічними сценаріями, де спливають з минулого особи, з яким колись співпрацювали. Ловіть різноманітні нюанси ситуацій, вчасно їх аналізуйте і втілюйте теорію в практику. А до того, що відбувається не з вашої волі, поставтеся філософськи.

Розслаблятися не варто, Дисциплінуйте себе, розробіть чіткий графік дій, щоб скрізь встигнути. Орієнтація на трудовий фронт, де треба заробляти гроші. А благодійність повинна бути дозованою, оскільки схиляє людей до паразитизму.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: