Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ми зробили це! В ЄС звернулися до українців (ВІДЕО)

Ми зробили це! В ЄС звернулися до українців (ВІДЕО)
Високий представник ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Федеріка Могеріні записала звернення з нагоди вступу в силу безвізового режиму для громадян України.

Відео опублікувало представництво Євросоюзу в Україні на своїй сторінці в Facebоok.

"Сьогодні ми усуваємо бар'єр між громадянами України та громадянами ЄС. Між нашими країнами відтепер не буде віз для короткострокових поїздок. Ми досягли мети - і ми зробили це разом", - заявила Федеріка Могеріні.

За її словами, Україна і ЄС виконали свої обіцянки.

"Україна здійснила реформи, які вимагали її громадяни. І ми в Європейському Союзі дотрималися своєї обіцянки. Для нас це ситуація, коли виграють обидві сторони. Вона створить нові можливості для всіх нас, посилить наші економіки, нашу безпеку і нашу дружбу", - наголосила вона.

Федеріка Могеріні: Сьогодні ми усуваємо бар’єр між громадянами України та громадянами ЄС. Поміж нашими країнами відтепер не буде віз для короткострокових поїздок. Ми досягли цієї мети – і ми зробили це разом.

Україна здійснила реформи, що їх вимагали її громадяни. І ми в Європейському Союзі дотрималися своєї обіцянки.

Для нас це ситуація, коли виграють обидві сторони. Вона створить нові можливості для всіх нас, посилить наші економіки, нашу безпеку та нашу дружбу.

Саме на це й спрямоване наше партнерство. На здійснення речей, які приносять позитивні зміни в щоденне життя громадян.

#безвіз

Опубликовано European Union in Ukraine 11 июня 2017 г.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: