Вхiд на сайт
Авторизацiя

МЗС України створило робочу групу для допомоги в перший день безвізу

МЗС України створило робочу групу для допомоги в перший день безвізу


Міністерство закордонних справ створило робочу групу для оперативного реагування та створення сприятливих умов для безвізового в'їзду до держав-членів Європейського Союзу.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України Facebook.

«Інформуємо, що з метою оперативного реагування та створення сприятливих умов громадянам України для безвізового в’їзду до держав-членів ЄС у МЗС створено робочу групу, яка працюватиме цілодобово з 00 год.00 хв. 11 червня 2017 року до 00 год. 00 хв. 12 червня ц.р. (за київським часом) за номерами телефонів: 044-238-16-37, 044-238-18-54 та 044-238-17-49», - йдеться у повідомленні.

У Департаменті радять у разі виникнення проблемних ситуацій, пов’язаних з в’їздом до країн ЄС у безвізовому режимі, контактувати з робочою групою за зазначеними телефонами.

Нагадаємо, 11 червня набуває чинності рішення Європейського Союзу про безвізові поїздки для громадян України.

Зазначимо, Державна міграційна служба видає кожен день 20,5-21 тисячу біометричних закордонних паспортів.

В Євросоюзі заявили, що ідея президента Петра Порошенка видавати закордонні паспорти старого зразка мешканцям окупованих РФ територій Криму і Донбасу суперечить підходу ЄС.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: