Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дієтологи назвали єдиний спосіб бути струнким та здоровим

Дієтологи назвали єдиний спосіб бути струнким та здоровим
Аби не страждати від зайвої ваги та бути здоровим, достатньо просто відмовитись від цукру та їжі з високим рівнем "швидких" вуглеводів.

Саме ці два елементи не дозволяють скидати вагу та є найбільшим винуватцем постійного переїдання. Дієтологи провели дослідження та з’ясували, що навіть мінімальна кількість солодкої їжі в раціоні провокує організм їсти більше.

Під впливом солодкого наш мозок втрачає здатність сприймати сигнали про ситість і в результаті ми поглинаємо більше їжі та, відповідно, калорій. А саме це і є основною причиною набору ваги.

Лікарі наголошують, що під час відмови від цукру та солодощів, наша любов до солодкого починає згасати. А через три місяці вона зникає повністю.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: