Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні "прорвало" ринок б/у авто: продаж виріс у 20 разів

В Україні "прорвало" ринок б/у авто: продаж виріс у 20 разів

За підсумками перших п'яти місяців частка колишніх в експлуатації легкових автомобілів на первинному ринку України досягла 38%. За цей період їх було зареєстровано 18,2 тис. шт., що в 5,6 рази більше ніж у минулому році, повідомляє асоціація "Укравтопром".

За останній весняний місяць в Україні було поставлено на облік 4 тис. 522 легкових автомобіля з пробігом. У порівнянні з результатом травня минулого року спостерігається більш ніж 20-кратне зростання.

П'ятірка марок-лідерів в первинних реєстраціях легкового секонд-хенду в травні повністю збігається з підсумковими даними за п'ять місяців цього року.
На першій позиції четвертий місяць поспіль перебуває Renault. У травні було зареєстровано 886 б/у авто цієї марки, що становить 56% від загального обсягу реєстрацій легкових Renault.

Другий рядок рейтингу також четвертий місяць поспіль займає Volkswagen з результатом 782 шт., а це дві третини від загальної кількості реєстрацій авто цієї марки.

З початку року незмінно на третьому місці Skoda – 573 шт. Процентне співвідношення уживаних/нових Skoda в травні склало 51/49.
Зберігає четверте місце в цьому році марка Opel, б/у автомобілі якої реєструються значно частіше нових, а саме 392 шт., або 94% травневих продажів цього бренду.

Замикає п'ятірку найбільш популярних в Україні іномарок з пробігом – Nissan, в активі якого 247 первинних реєстрацій. В результаті частка колишніх в експлуатації машин у внутрібрендових продажах Nissan склала 42%.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: