Вхiд на сайт
Авторизацiя

Медики розповіли, як коров'яче молоко впливає на здоров’я дітей

Медики розповіли, як коров'яче молоко впливає на здоров’я дітей
Канадські медики дослідили, що діти, які п'ють коров'яче молоко, краще ростуть.

Відповідне дослідження оприлюднили в American Journal of Clinical Nutrition, коротко про нього повідомляє канадська Лікарня Святого Михаїла.

В середньому діти, які пили коров'яче молоко, були на 0,4 сантиметра вищі, аніж інші.

Причина такого впливу продукту на ріст дітей полягає у тому, що коров'яче молоко багате на білки, вважають автори дослідження.

Наприклад, дві чашки коров'ячого молока містять 16 грамів білка, що становить 100 відсотків від добової потреби в білках для трирічної дитини.

При цьому, дві чашки мигдалевого молока зазвичай містять чотири грами білка, що дорівнює тільки 25 відсотків від добової потреби.

Експерти вивчили 5034 дітей у віці від 24 до 72 місяців. З них 13 відсотків щодня пили коров'яче молоко, 13 відсотків – інше, 5 відсотків – обидва напої.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: