Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті люди "спіймали" вантажівку з львівським сміттям: усі подробиці (ФОТО)

На Закарпатті люди "спіймали" вантажівку з львівським сміттям: усі подробиці (ФОТО)

У вівторок (6.06) в Іршавському районі на польовій дорозі між селами Сільце і Вільхівка місцеві мешканці зупинили фуру з контейнером зі львівськими номерами. Від контейнера несло нестерпним смородом, як з’ясувалося, вона вщерть заповнена сміттям зі Львівської області.

– Фура звернула з траси на бічну дорогу, очевидно, щоб непомітно скинути сміття в полі (вона обладнана самоскидним механізмом), – повідомляє Геннадій Москаль. – Але, оскільки поля зайняті теплицями, тому вивантажити сміття ніде, розвернулася, щоб повернути на трасу й пошукати іншого «зручного місця». Тут її й затримали селяни, що за кілометр відчули «ароматний шлейф». Коли вони почали допитуватися, що фура зі сміттям робить біля їхніх теплиць, водій із напарником втекли, залишивши вантажівку серед поля.

На Закарпатті люди "спіймали" вантажівку з львівським сміттям: усі подробиці (ФОТО)


Правда, як тільки на місце прибула оперативна група Іршавського райвідділу поліції, повернулися й показали договір, згідно з яким везуть сміття в с.Тересва Тячівського району до приватного підприємця, який зобов’язується утилізувати весь цей вантаж. Пояснити, яким чином фура (яка мала їхати зі Львівщини в Тересву через Воловець, Міжгір’я й Хуст), опинилася на Іршавщині, водій не зміг. Ми швидко з’ясували, що приватний підприємець із Тересви займається збором металобрухту й прийняти фуру сміття фізично не може. Тому наданий водієм договір або сфальсифікований, або це якась явна афера.

До речі, сам водій виявився діючим судовим виконавцем із Радехова (зараз він у відпустці, тому вирішив підзаробити таким дивним чином).

Я дав доручення відправити фуру зі сміттям під супроводом поліції назад у Львівську область. І провести службове розслідування, як вона могла заїхати на Закарпаття через пост у Нижніх Воротах, де несуть службу працівники правоохоронних і контролюючих органів. Львів’яни вже кілька разів зверталися до нас із пропозиціями прийняти сміття, однак ми кожного разу ввічливо відмовляли їм.

Жодної політики в цих відмовах нема, єдина причина в тому, що нам самим нікуди подіти власне сміття. З кожним підняттям води Закарпаття «експортує» річками тонни непотребу в Словаччину та Угорщину, за що отримує від цих країн купу цілком обґрунтованих претензій.
На Закарпатті люди "спіймали" вантажівку з львівським сміттям: усі подробиці (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: