Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 6 червня

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 6 червня
Працівники «Закарпателектробуду» сьогодні в Ужгороді відновлюють лінію вуличного освітлення на вулиці Гранітній, демонтують аварійні кронштейни на вулиці Гвардійській та ремонтують трансформаторні підстанції на Собранецькій (біля аеропорту), Заньковецької.

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

«УжАгромікс» косить зелені зони на набережній Слов’янській, прибирає схили річки, займається поливом висаджених у місті квітів. На Слов’янській набережній та вулиці Собранецькій працівники підприємства підстригають живопліт.

Зелені зони на вулицях Швабській, Мукачівській, площі Ш. Петефі косять сьогодні працівники «АВЕ-Ужгород». Також ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вулицях Руській, Шумній, Добрянського.

Працівники комунального підприємства КШЕП чистять вуличну зливову каналізацію на вулиці Кошицькій, а на Джамбула встановлюють відсутні решітки зливоприймачів. Вночі вулиці міста прибирали за допомогою спецтехніки. Також комунальники продовжують поточний ремонт вулиці 8 Березня, розпочинають – на вулиці Шумній.

Поточний ремонт на вулиці Легоцького проводять працівники «Сембілдінгу».

Працівники КБК продовжують капітальний ремонт тротуарів на вулиці Собранецькій (підготовчі роботи, демонтаж покриття з фігурних елементів мощення), капремонт вулиці Заньковецької (підготовчі роботи, підняття горловин колодязів).

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулицях Докучаєва, 4-6, Легоцького, 58 (вирівнюють бордюри, облаштовують тротуари).

ТОВ «Фем-Білдінг» робить капремонт внутрішньоквартальної території на вул. Заньковецької ,77- вул. Легоцького, 21,23 (вирівнюють бордюри, влаштовують покриття з фігурних елементів мощення).

На внутрішньоквартальній території вулиці Керченської, 7 підготовчі роботи, підняття люків, ремонт бордюрів проводять працівники ТОВ «Укршляхбуд» (капітальний ремонт).

Капремонт тротуарів на площі Поштовій роблять працівники товариства «БК Капітальна» (підготовчі роботи, демонтаж існуючого покриття з фігурних елементів мощення).

Триває капремонт покрівлі житлового будинку на вулицях Лермонтова,1, Навої, 3 та капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлового будинку на вулиці Минайській, 9.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: