Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названий найдешевший автомобіль в Україні

Названий найдешевший автомобіль в Україні
Знайти, або замовити авто в Україні сьогодні не проблема. При бажанні і наявності коштів, можна отримати будь-яку з вироблених, а може навіть і унікальних моделей світового автопрому, передає Hronika.

Але ось для тих, хто шукає машину дешевше, вибору великого немає. І, швидше за все, він буде розглядати вітчизняні марки і моделі країн пострадянського простору.

На сьогодні в Україні звання найдоступнішого нового автомобіля закріпилося за Daewoo Matiz. Автомобіль обійдеться цього за 150 000 гривень. Авто випускається в Узбекистані на спільному підприємстві з американським концерном General Motors.

Обсяг мотора Matiz – менше літра. При цьому хетчбек вельми ненажерливий для своїх розмірів – 5,5 літрів бензину на 100 кілометрів. Потужність двигуна – 51 кінська сила, а обсяг багажника – 155 літрів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: