Вхiд на сайт
Авторизацiя

Психологи пояснили, чому люди вічно незадоволені погодою

Психологи пояснили, чому люди вічно незадоволені погодою
Більшість людей стикалися з оточенням незадоволених осіб, які обурюються постійно погодою. Взимку їм не подобаються морози, а влітку - спека.

Психологи розповіли, чому люди весь час чимось незадоволені і як від цього позбутися.

Фахівці підкреслили, що незадоволені люди були, є і будуть. Це пов'язано з тим, що людині просто необхідно демонструвати невдоволення. Причому обурюватися можна на будь-яку тему, незалежно від того, як на це реагують оточуючі.

Психологи пов'язують таке явище з бажанням підвищити своє его і звернути увагу оточуючих на себе. Людині треба виговоритися, а обурюватися погодою в будь-який час року є приводом.

Фахівці впевнені, що це безпосередньо залежить від характеру кожного індивіда. Справа в тому, що холерики і сангвініки демонструють обурення постійно, а якісь особливості в погоді є просто черговим приводом для цього.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: