Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названо п'ять областей, які відстають у проведенні дорожніх робіт

Названо п'ять областей, які відстають у проведенні дорожніх робіт


Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що п’ять областей України – Луганська, Запорізька, Миколаївська області, Київ і Закарпаття відстають у проведенні робіт з реконструкції, ремонту та будівництва доріг.

“Вчора відвідав три області, отримав інформацію про плани реконструкції та ремонтів доріг, – сказав голова уряду. – Нам потрібно забезпечити рівний підхід по всій країні, і тепер у нас є п’ять областей, які не мають необхідних темпів робіт. Це Луганська, Запорізька, Миколаївська області, Київ і Закарпаття”, – заявив прем’єр-міністр.

Також Гройсман відзначив суттєвий внесок митниці у фінансовий бік дорожнього будівництва. Так, за 5 місяців вдалося мобілізувати 5,6 млрд гривень. Прем’єр підкреслив, що державне агенство “Укравтодор” готове оголосити тендери на близько 2 млрд гривень за проектом облаштування західного кордону.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: