Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українці обрали нову розвагу після заборони Вконтакте

Українці обрали нову розвагу після заборони Вконтакте
Youtube вирвався на друге місце по популярності після заборони російських соцмереж

Після заборони російських соцмереж в Україні, користувачі вибрали для себе новий розважальний ресурс. Тепер найбільшою популярністю став користуватися Youtube.

Таку статистику наводять експерти з TNS Kantar CMeter. У травні російські сайти значно втратили свої позиції в рейтингу.
Соцмережа Вконтакте опустилася в списку популярності на третю сходинку. Facebook обійшов "Однокласники".
Лідерство незмінно утримує Google. Youtube тепер закріпився на другій сходинці, посунувши Вконтакте. Російська соцмережа втратила 2,2% охоплення мережі.

Також після заборони втрачають аудиторію Яндекс і Mail.ru. Але незважаючи на це, вони все ще продовжують утримувати свої позиції в рейтингу.

Рекордсменом по зростанню відвідувань в травні став сайт Opera. Він набрав за місяць додаткових 15,5% охоплення і вперше увійшов до тридцятки рейтингу. Facebook виріс на 7,5% і піднявся з шостого на четверте місце.

Рейтинг популярних сайтів за підсумками травня виглядає наступним чином:

Українці обрали нову розвагу після заборони Вконтакте


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: