Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині виявлено розтрату бюджетних коштів у особливо великих розмірах

На Тячівщині виявлено розтрату бюджетних коштів у особливо великих розмірах

Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, прокуратурою, спільно із працівниками Тячівського МРВ УСБУ в Закарпатській області, встановлено, що у 2015 році між районним закладом охорони здоров’я та суб’єктом господарювання, було укладено договір на здійснення реконструкції закладу охорони здоров'я, в якому була зазначена вартість – понад 6 млн. гривень.

У цей же період у вказаному медичному закладі проводились також інші ремонтні роботи на які загалом було витрачено близько 10 млн. грн.

Проте, встановлено, що обсяги виконаних робіт не відповідають даним, зазначеним у проектно-кошторисній документації та актам виконаних робіт.

Відтак, враховуючи наведене, прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах (ч.4 ст. 191 КК України).

Згідно санкції вказаної статті винним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: