Вхiд на сайт
Авторизацiя

НБУ розробив положення про електронний підпис

НБУ розробив положення про електронний підпис


Національний банк України розробив проект положення про застосування електронного підпису в банківській системі країни. Даний проект можна знайти на сайті НБУ

Проект положення визначає організаційно-методологічні умови застосування електронного підпису в банківській системі, в тому числі види електронного підпису і вимоги щодо застосування кожного з видів електронного підпису.

Як пояснює НБУ, зазначений документ розроблений в рамках реалізації проекту #Paperless, суть якого полягає в максимально можливій відмові від паперових документів при обслуговуванні клієнтів банків.

Затвердження проекту положення дозволить знизити собівартість банківських продуктів, що, відповідно, знизить кінцеву вартість послуг для клієнтів, а також підвищити якість і швидкість обслуговування банками своїх клієнтів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: