Вхiд на сайт
Авторизацiя

На скільки зростуть пенсії: Гройсман назвав цифри

На скільки зростуть пенсії: Гройсман назвав цифри
З 1 жовтня 2017 року для понад 9 мільйонів українців зростуть пенсії на більш, ніж 600 гривень. Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман у своєму Facebook.

"Вже у жовтні ми проведемо осучаснення, яке дозволить підняти пенсії мільйонам наших громадян похилого віку. Простий приклад. Пенсія маляра зі стажем 37 років сьогодні 2334 гривні. З 1 жовтня вона становитиме 2961 гривню, що більше на понад 600 гривень", – йдеться у дописі.

Глава Кабінету міністрів зазначив, що більші пенсії отримають понад дев'ять мільйонів українських пенсіонерів.

Люди, які все життя віддали сумлінній праці на благо нашої держави, мають отримувати достойну пенсію. Наш Уряд взявся за...

Опубликовано Volodymyr Groysman 1 июня 2017 г.


Нагадаємо, якщо депутати в липні ухвалять пенсійну реформу, уже з 1 жовтня українцям підвищать пенсії. Згідно з реформою, якої вимагає МВФ, пенсійний вік в Україні не підвищуватимуть, натомість піднімуть трудовий стаж до 25 років.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: